Klein maar fijn

Werken bij Dondr betekent werken in een klein maar ambitieus team. Wij vinden persoonlijke groei even belangrijk als plezier hebben in je werk. Ook als team willen we groeien, en we streven er dan ook naar bij ieder project onze grenzen te verleggen, om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten.

“Ja maar, bij een groot internetbureau leer ik toch veel meer?”

Nee, wij vinden van niet. Bij ons ben je niet één van de velen in een kantoortuin, maar werken we samen aan een hecht team waar kwaliteit boven kwantiteit staat. Wij bieden je de mogelijkheid om je creativiteit in te zetten en je talenten te ontwikkelen. Eigen inbreng en initiatief waar we allemaal door kunnen groeien, wordt daarbij zeker op prijs gesteld.

Informele werksfeer

We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zowel onderling als in de omgang met onze klanten. Bij ons zijn de lijntjes kort en krijg je de verantwoordelijkheid om zelf projecten in te vullen. Dat is hard werken, maar daar leer je ook weer heel veel van!

Daarnaast hoef je niet iedere dag je eigen broodtrommeltje met gesmeerde bammetjes mee te nemen, want de (gezonde) lunch, die verzorgen wij! Ook hebben we vrijdags een vrimibo en zijn we voor leuke bedrijfsuitjes zeker wel te porren.

Vacatures

Klinkt het je als muziek in de oren en wil je ook bij ons werken? Check hier of er een vacature voor je bij zit.