Supergloedjenieuw, maar toch ook ‘oud en vertrouwd’ in Middelburg. Dondr: dé specialist op het gebied van webdesign en WordPress-webdevelopment. Het ‘kindje’ van (web)designer en WordPress-developer Justin Picard.

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om Dondr op poten te zetten: het logo, visitekaartjes, de website en het kantoor bij concept-store InMiddels. Met gepaste trots slingeren we dan nu ook in één keer alles online. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram, en natuurlijk onze website.

Hoe het begon

Nadat ik, Justin, in 2015 ben afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design ben ik direct aan de slag gegaan als freelance webdesigner onder mijn eigen naam. Wat als ‘hobby’ begon tijdens de studie is uitgegroeid tot een passie voor alles wat met online en design te maken heeft; het aantal supertoffe opdrachtgevers, websites, huisstijlen en drukwerk groeide. Toen begon bij mij ook de behoefte om het plan naar een hoger niveau te tillen.

Met de komst van Dondr’s allereerste stagiair Balthazar (hij stelt zich hier even aan je voor) werd het écht tijd om het roer om te gooien. Vandaar dat het ‘merk’ Dondr werd opgezet: een eigen online- en offline identiteit die bestand is tegen de groei die in het vooruitzicht staat.

Waar kan je Justin van kennen?

Ik kon direct na mijn afstudeerstage voor Uitgeverij mo’media aan de slag. Hiervoor heb ik samen met de uitgever en de ontwikkelaars het eigen reisgidsenplatform ‘time to momo’ opgezet. Daarnaast heb ik onder andere de websites van De Juf, Yogabee, DoenKids! ontworpen en gebouwd.

Waar kan je ons vinden?

Dondr is gevestigd in een te gekke monumentale zolderverdieping in het pand van conceptstore InMiddels aan de Lange Delft in Middelburg. Met een inspirerend uitzicht werken wij aan toffe web-projecten, concepting, huisstijlen en drukwerk.

Foto: Linda Hemmes Fotografie
Foto: Linda Hemmes Fotografie

Mocht je ons willen bezoeken of ben je benieuwd wat we eventueel voor jou kunnen betekenen? Bel of mail dan even, dan zorgen wij voor de koffie. En de koekjes.

Ben je benieuwd naar wat wij al gedaan hebben? Bekijk dan ons werk.

(Portretfoto: Linda Hemmes Fotografie)

Reacties

2 Reacties op “Even voorstellen: Justin

  1. Test

  2. Testje op test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met ons samenwerken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je gewoon zin in koffie? Bel, mail of kom langs! We hebben koffie. En koekjes. En koffie. En koekjes. En koffie. En koekjes.