Stiekem toch wel een beetje trots: Dondr is nog maar net in de lucht en meteen groeit ons team al. Sinds een maand loopt student Mediavormgeving Balthazar Huguet bij ons stage. Hij gaat aan mooie projecten werken met de focus op webdesign en front-end development.

Balthazar zal tijdens zijn stage meer ervaring opdoen in het van begin tot eind vormgeven, bouwen en onderhouden van websites voor bestaande en nieuwe klanten van Dondr. Hij stelt zich graag even aan je voor.

Mijn naam is Balthazar Huguet, ik ben 19 jaar oud en volg een opleiding tot mediavormgever. Ik zocht een stageplek in Middelburg en vond Justin (toen Dondr nog niet bestond) via internet.
Zijn actuele benadering van webdevelopment spreekt mij aan, en daar gaat dan ook mijn belangstelling naar uit. Toen de gelegenheid zich voordeed om mijn tweede stageperiode bij hem te volgen, ben ik onmiddellijk op zijn aanbod ingegaan.

Ik sta open voor nieuwe leerervaringen, ik wil onder andere meer te weten komen over het ontwikkelen van WordPress plug-ins en eigen thema’s en mijn kennis over front-end development verbreden.”

Welkom Balthazar! Heel veel succes tijdens je stage.

Reacties

0 reacties op “Een nieuw gezicht bij Dondr: Balthazar”. Plaats de eerste reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met ons samenwerken?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je gewoon zin in koffie? Bel, mail of kom langs! We hebben koffie. En koekjes. En koffie. En koekjes. En koffie. En koekjes.